Időjárás előrejelzés – 2014 (II. rész – Várjuk őket sok szeretettel szegmens)

Kedves Olvasó, az Időjárás előrejelzés rovat immáron második évadjába lépett. Idén is számos filmes csemege közül lehet majd válogatni. Első körben azokról a filmekről írunk, amelyek már biztosan rendelkeznek magyar premier dátummal, a második felvonásban pedig sorba vesszük azokat a darabokat is, amelyeket ugyan szűnni nem akaró szeretettel várunk, de egyenlőre még nem kaptak megjelenési dátumot a magyar forgalmazóktól (némelyik sajnos nem is biztos hogy fog kapni de mindenképpen érdemes róluk is szót ejteni).

 

 

Várjuk őket sok szeretettel szegmens

 

22 Jump Street

(amerikai bemutató:  2014. június 13.)

 

Schmidt és Jenko újabb esetet kap és ezúttal a kollegiumi élet “poklába” vetik be magukat. A séma ugyanaz, mint az előző alkalommal, beépült diákokként kell lebuktatniuk egy drogdílert és ehhez nemvárt segítséget is kapnak bohém hőseink. A főszerepekben ismét Chaning Tatum és Jonah Hill fog komédiázni.

A film bemutatójának megtekintéséhez erre tessék fáradni:

 

 

A Field in England

(amerikai bemutató: 2014. február 7.)

 

Ebben a különleges fekete-fehér kosztümös filmben 17. századi dezertőröket ejt foglyul egy alkémikus és arra kényszeríti őket, hogy egy mesés kincs nyomába eredjenek.

A film előzetesét itt érhetitek el:

 

 

A Most Wanted Man

(amerikai bemutató: 2014. január 19.)

 

Anton Corbijn legújabb filmjében egy csecsen bevándorló a kaotikus méreteket öltő terror-pánik áldozata lesz Hamburgban. A film John Le Carré azonos című regényének lesz az adaptációja és a főszerepben a tragikus hirtelenséggel elhunyt Phillip Seymour Hoffman-t láthatjuk majd. Mellette még olyan zseniális színészek is szerepelnek, mint Daniel Brühl, Willem Dafou és Robin Wright.

 

A film Sundance-es promóképét az alábbi linken érhetitek el:
http://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/2013/02/a_most_wanted_man.jpg

 

Anchorman 2.: The Legend Continues

(amerikai premier: 2013. december 18.)

 

Ron Burgondy és csapata, hátrahagyva a 70-es éveket, a 80-as évek televíziós világát próbálja meg bekebelezni. Az elvesztegetett éveket azonban be kell pótolniuk hőseinknek, hogy újult erővel ismét a csúcsra törhessenek. Will Farrell, Steve Carell, Paul Rudd és David Koechner ezúttal, olyan új arcokkal fog találkozni, mint Meagan Good, James Mardsen, Greg Kinnear, Jim Carrey, Harrison Ford, Will Smith, Sacha Baron Cohen és Marion Cotillard. Az első rész kedvelőinek kötelező jeleggel ajánljuk, a többieknek pedig elegendő az imént felsorolt nevekre néznie.

 

“Well, that escalated quickly”:

 

Big Bad Wolves

(amerikai bemutató: 2013 április 21.)

 

Tarantino kedvenc tavalyi filmjében három férfi sorsa fonódik össze egy brutális emberölés következtében.

 

Az izreali gyöngyszem bemutatója magáért beszél. Erre tessék:

Big Eyes

(holland bemutató: 2014. augusztus 28.)

 

Tim Burton ezúttal egy életrajzi filmet rendez, minimális költségvetésből. A kérdés az, hogy dikerül e majd megismételnie korábbi életrajzi filmjének, az “Ed Wood”-nak a sikerét. A film Margaret Keane életének 50-es és 60-as évekbeli szakaszát meséli el, mely idő alatt hatalmas sikerekben és kudaarcokban volt része. A festőnőt Amy Adams fogja alakítani és mellette még olyan arcok is feltűnnek, mint Cristoph Waltz és Jason Schwartzman.

 

Promóciós anyag hiányában az alábbi linken a festőnő egyik képét nézhetitek meg:
http://www.papermag.com/uploaded_images/IMGP4589.JPG

 

Birdman

(amerikai bemutató: még nem rendelkezik premier dátummal)

 

Alejandro Gonzales Innartu egy egykoron nagy népszerűségnek örvendett szuperhősfilm főszereplőjének a kálváriáját meséli el, akinek túl kell tennie magát a saját mérhetetlenül nagy egoján, amennyiben szeretné visszaszerezni a régi dicsfényét. Az egykori Birdman szerepében Michael Keaton brillírozhat és mellette még olyan színészek fognak feltűnni, mint Emma Stone, Zach Galifianakis, Edward Norton és Naomi Watts.

 

A film forgatásán készült fotót az alábbi linken nézhetitek meg:
http://static1.purepeople.com/articles/4/12/21/84/@/1146304-michael-keaton-shows-off-some-sweat-950×0-1.jpg

 

Boyhood

(amerikai bemutató:  2014. január 19.)

 

Richard Linklater 12 éven keresztül forgatott filmje végre a mozikba kerül. A dokumentarista elemekkel is operáló egészestés film Mason felcseperedését követi nyomon egészen 18 éves koráig, a felnőtté válás küszöbéig. Mason szüleit Ethan Hawke és Patricia Arquette alakítják.

 

Az ifjú Mason-t az alábbi linken tekinthetitek meg:
http://www.sundance.org/images/filmguide/2014/14233-2.jpg

 

Calvary

(ír bemutató: 2014.  április 11.)

 

John Michael McDonagh a “The Guard  – A Guardista” után ismét Brendan Gleeson-nal forgatott, hogy egy újabb ír gyöngyszemet alkossanak.. Glesson ezúttal egy tiszteletest alakít, aki kénytelen lesz szembesállni a gonosszal miután éleveszélyesen megfenyegetik egy gyónás alkamlával. További szereplők: Domnhall Gleeson, Isaach De Bankole, Chris O’Dowd.

 

A film előzeteséhez katt ide:

Camp X-Ray

(amerikai bemutató:  2014. január 14.)

 

Peter Sattler filmje egy Guantanamoba frissen érkezett fegyőr és egy ottani rab barátságát meséli el.  A film főbb szereplői: Kristen Stewart, Yusuf Azami és John Lynch-Caroll.

 

Stewart kadét fotóját az alábbi linken nézhetitek meg:
http://www.imdb.com/media/rm2657734912/tt2994190?ref_=tt_ov_i

 

Chef

(amerikai bemutató: 2014. május 9.)

 

Jon Favreau egy jobb napokat is megélt chef történetét meséli el ebben a komédiában, aki miután elvesztette az éttermét nyit egy büfés kocsit. Ha ez nem volna elég még a széthulló félben lévő családja ügyes bajos dolgaival is szembe kell néznie.  A filmben olyan közönségkedvencek parádézhatnak, mint Robert Downey Jr., Scarlett Johhanson és Dustin Hoffaman.

 

Az ízelítő képet itt tekinthetitek meg
http://graphics8.nytimes.com/images/2014/01/09/movies/sxsw-opening/sxsw-opening-blog480.jpg

 

Child 44

(portugál bemutató: 2014. október 16.)

 

A Tom Hardy által alakított MGB ügynök egy sorozatos gyermekgyilkosság ügyében nyomoz a sztálini Szovjetunióban. A nyomok egészen a legfelsőbb körökbe vezetnek majd. Hardy partnerei lesznek, Noomi Rapace, Gary Oldman, Joel Kinneman, Vincent Cassel és Jason Clarke.

 

A film első promóképét itt érhetitek el:
http://3.bp.blogspot.com/-o_hm47aWSgU/Uq53lgq3iTI/AAAAAAAAACE/46XCcxQh1xU/s1600/Child+44+Movie+(1).jpg

 

Django Lives!

(amerikai bemutató: még nem rendelkezik premier dátummal)

 

A klasszikus spagetti western folytatásában ismét Franco Nero szórja a puskagolyókat. A film története szerint 1915-ben járunk és Django egy hollywood-i film szakértőjének kérik fel, azonban hamarosan távoznia kell a produkciótól és egy olyan városkába kényszerül távozni, amelyet radikális bandák tartanak rettegésben.

 

A film ugyan még nem rendelkezik promóciós anyaggal, de múltidézőnek kattintsatok az alábbi képre:
https://d2nh4f9cbhlobh.cloudfront.net/_uploads/galleries/27164/django-1.jpg

 

Dawn of the Planet of the Apes – Majmok Bolygója: Lázadás

(amerikai premier: 2014. július 11.; hazai bemutató: 2014. nyara)

 

A 2011-es remake folytatásában 15 évvel később vesszük fel az események fonalát. A Föld populációja ekkora már eléggé átrendeződik és az emberiség megmaradt része háborúba kezd Caesar egyre csak növekvő seregével. Az emberi frontot Jason Clarke, Keri Russel és Gary Oldman erősíti, míg Caesar-t ismét Andy Serkins formálja meg.

 

A film treaser-hez katt az alábbi linkre:

Dumb and Dumber two

(amerikai bemutató: november 14.)

 

A Dumb és Dumber folytatásában újabb kalamajkákba kerülnek debil hőseink. 20 évvel az első rész történései  után ismét a nyakukba veszik Amerikát, hogy kideríhessék melyiküknek van egy kisfia.

A visszatérő Jim Carrey-n és Jeff Daniels-en kívül találkozhatunk még Kathleen Turner-rel és Rob Riggle-el is.

 

A film első promóképéhez katt ide:
http://www.chud.com/wp-content/uploads/2013/09/DUMB-AND-DUMBER.jpg

 

Enemy

(amerikai bemutató: 2014. március 14.)

 

Denis Villeneuve második amerikai filmjében ismét Jake Gyllenhaal kapta a főszerepet. Ebben a borongós hangulatú és erős atmoszférával operáló pszicho-thrillerben Adam a hasonmása felkutatására indul, miután kiszúrja őt egy mozifilmben.

 

A bemutatóhoz kattintsatok az alábbi linkre/A bemutatóhoz kattintsatok az alábbi linkre:

Exodus

(amerikai bemutató: 2014. december 12.)

 

Ridley Scott ezúttal egy epikus szandálfilmet rendez, ami a zsidók Egyiptomból való kivándorlását dolgozza fel. A film főszereplője a zseniális Christian Bale lesz, mellette pedig olyan színészek vesznek részt az exodusban, mint Aaron Paul, Joel Edgerton, Sir Ben Kingsley, Sigourney Weaver és John Turturro.

 

Az első promóciós anyag pedig alant található:
http://elipunto.files.wordpress.com/2014/01/exodus.jpg

 

Foxcatcher

 

Steve Carell-nek minden esélye meglesz, hogy újabb oscar nominációt gyűjthessen be. A film megtörtént eseményeket dolgoz fel. A mozi John du Pont és a amerikai olimpikon Schultz testvérpár tragikus kimenetülő kapcsolatát dolgozza fel. A filmet az a Bennett Miller rendezi, aki eddig olyan filmeket tudhatt magáénak, mint az oscar díjas Capote és az oscar díjra jelölt Moneyball.

 

A film treaser-ét az alábbi linken érhetitek el:

Frank

(amerikai bemutató: 2014. január 17.)

 

Ebben a fura filmben, a  zenész álmokat dédelgető Jon ismerkedik meg egy titokzatos popzenekar még titokzatosabb frontemberével, Frank-kel, aki egész életében egy műanyag bábfejet visel.  Jon-t a Harry Potter filmekből is ismerős Domnhall Gleeson játsza, míg a fura urat Michael Fassbender kelti életre.

 

Frank első promóképe:
http://www.liveforfilms.com/wp-content/uploads/2013/01/fassbender-frank-sidebottom.jpg

 

Gone Girl

(amerikai bemutató: 2014. október 3.)

 

Nagy kedvencem David Fincher ismét egy könyvet fog adaptálni a nagyvászonra. Egy eltűnt nő utáni nyomozást követhetünk majd végig. A film atmoszféráját ismét a Nine Inch Nail oscardíjas zenésze Trent Reznor fogja árnyalni. Fincher pedig olyan neveket győzött meg a filmre, mint Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick-Harris és Tyler Perry.

 

A filmben szereplő Ben Affleck első hivatalos promóképét az alábbi linken érhetitek el:
http://www.screenslam.com/blog/wp-content/uploads/2013/12/hr_Gone_Girl_1.jpg

 

Guardians of the Galaxy – A Galaxis Őrzői

(amerikai bemutató: 2014. augusztus 1.; magyar bemutató: 2014 ősze)

 

A Marvel univerzum idén is tovább szélesedik, ezúttal azonban nem a szokásos szuperhős történetről fog szólni a fáma. A földről származó Peter Quill egy galaktikus hajtóvadászat közepén találja magát miután meglopja a híres-hírhedt Ronan-t. A film természetesen kapcsolódni az eddigi Marvel filmek történéseihez. Peter Quill szerepében Chris Pratt-et fogjuk látni és mellette még olyan nevek fognak majd feltűnni, mint  Karren Gillan, Benicio Del Toro, Zoe Saldana, John C. Reilly, Lee Pace és Glenn Close. A film érdekessége, hogy két animált karakter is főbb szerepet fog kapni, őket Vin Diesel és Bradley Cooper fogják szzinkronizálni az amerikai változatban.

 

A űrbanditák első közös fotóját az alábbi linken nézhetitek meg:
http://cdn2-www.craveonline.com/assets/uploads/2014/01/Guardians-of-the-Galaxy-cast.jpg

 

Hercules: The Thracian Wars

(amerikai bemutató: 2014. július 25.)

 

Herkulest Dwayne “The Rock” Johnson keltheti életre ebben a  hazánkban is forgatott hollywood-i szuperprodukcióban, melyet a “Csúcsformában” trilógia rendezője jegyez. Brett Ratner filmje az azonos című képregény feldolgozása lesz.

 

A forgatáson készült fotót az alábbi linken nézhetitek meg:
http://m.cdn.blog.hu/pr/premierfilmek/image//BURiikmIgAADbqs.jpg%20large.jpg

 

Hobbit 3.: The and Back Again – Hobbit 3.: Oda és vissza

(amerikai bemutatttó: 2014. december 17)

 

A Hobbit trilógia záródarabjában a bátor törpcsapat és Bilbó szembeszáll a fenevad Szmaug-gal, hogy visszanyerhessék a törpök egykoron oly dicső birodalmát, és hogy megvédhessék az emberek lakta kisvárost.

 

A záró darab ugyan még nem rendelkezik promóciós anyaggal, ellenben, hogy ne távozzatok üres kézzel hallgassátok meg Ed Sheeran “I See Fire” című szerzeményét.

 

How to Catch a Monster

(holland bemutató: 2014. június 19.)

 

Ryan Gosling rendezői debütálásában a saját írását viszi nagyvászonra.  A film története egy anyukáról szól, aki a szörnyek lakta túlvilágra téved, miközben a tinédzser fia megtalálja a hozzá vezető titkos utat. Gosling első filmesként olyan színészeket vezethet majd, mint Cristina Hendricks, Saorsie Ronan, Eva Mendes, Ben Mandelsohn és Matt Smith.

 

A forgatáson készült lesifotó-szagú képet az alábbi linken nézhetitek meg:
http://www.doctorwhotv.co.uk/wp-content/uploads/matt-smith-how-to-catch-a-monster.jpg

 

How To Train Your Dragon 2. – Így Neveld a Sárkányod 2.

(amerikai bemutató: 2014. június 13.)

 

A sárkányos animációs mese folytatásában ismét találkozhatunk az első részben megismert szereplőkkel. A történet 5 évvel az előző epizód után játszódik amelyben bátor vikingeink egy titokzatos jégbarlangot fedeznek fel bátor hőseink, ahol még vannak vadon élő sárkányok, valamint színrelép egy legendás sárkány”lovas” is.

 

A mese előzetesét itt nézhetitek meg:

Into the Woods

(amerikai premier: 2014. december 25.)

 

Rob Marshall legújabb fantasy-musical-jében egy gonosz boszorka elhatározza, hogy jól megleckézteti a fantasy  mesék világ legismertebb alakjait. Az átkot Maryl Streep fogja szórni majd, Johnny Deppr-e, Anne Kedrick-re, Chris Pine-ra és Emily Blunt-ra.

 

A gonosz boszorkát az alábbi képen személhetitek meg
http://blogs.law.harvard.edu/tatar/files/2013/10/283f9a93-5e09-4bed-8c7f-a02f0f91bdbe_meryl_streep_witch_into_the_woods3.jpg

 

Jersey Boys

(amerikai bemutató: 2014. június 20.)

 

Clint Eastwood még mindig nem pihen. Legújabb rendezésében a The Four Seasons nevű amerikai zenészformáció sikertörténetét és viszontagságait meséli el. A filmben olyan remek színészek fognak játszani, mint Christopher Walken és a “Gengszterkorzó” Vincent Piazza-ja.

 

A Jersey Boys első promó fotóját az alábbi linken érhetitek el:
http://www.aceshowbiz.com/images/news/clint-eastwood-s-musical-drama-jersey-boys.jpg

 

Kill the Messanger

(amerikai bemutató: a film még nem rendelkezik hivatalos premier dátummal)

 

Ebben az akció-thillerben Gary Webb igaz történetét ismerhetjük meg, aki Nicaraguában tevékenykedő CIA szerveket leplezett le. A főszereplő Webb-et Jeremy Renner alakíthatja és mellett olyan színészek is részt vesznek az akcióban, mint Martin Sheen, Robert Patrick, Ray Liotta és Andy Garcia.

 

A film promoképért az alábbi linkre kattintsatok:
http://www.ramascreen.com/wp-content/uploads/2013/11/Kill-The-Messenger-Jeremy-Renner1.jpg

 

Knight of Cup

(holland bemutató: 2014. július 3.)

 

Terrence Malick következő filmes projektjének történetéről gyakorlatilag semmit sem lehet még tudni ezért csak pár nevet sorolnék fel azok közül, akik feltűnnek majd a filmben. Christian Bale, Natalie Protman, Cate Blanchett, Antinio Banderas, Nick Offerman, Freida Pinto és Jason Clarke.

 

Az alábbi linket a film forgatásán készült fotót nézhetitek meg:
http://d1oi7t5trwfj5d.cloudfront.net/a2/8e5840b3d111e1bcc4123138165f92/file/knight-of-cups-terrence-malick-christian-bale-natalie-portman.jpg

 

Muppets: Most Wanted

(amerikai bemutató: március 21.)

 

A Muppeték ezúttal elég nagy slamasztikába kerülnek, amikor Breki ékszerlopással vádolt hasonmása megszökik a börtönből, hogy aztán egész Európán keresztül kergethessék egymást. Kedvenc bábjainkon kivűl olyan nevek tűnnek majd fel, mint Tina Fey, Rickey Gervais, Ty Burell, Christoőh Waltz, Salma Hayek, Lady Gaga, Tom Hiddlestone, Zach Galifianakis, Danny Trejo és Stanley Tucci.

 

Az új kaland bemutatóját itt nézhetitek meg:

Sabotage

(amerikai bemutató: 2014.  március 28.)

 

David Ayer legújabb mozijában Schwarzenegger DEA csapatát kezdik el tizedelni, miután úgy döntöttek, hogy jó ötlet volna kifosztani egy drog kartellt.

 

A tesztoszteron potlékhoz kattintsatok az alábbi linkre:

Sin City: A Dame to Kill for

(amerikai bemutató: 2014. augusztus 22.)

 

Elviekben idén végre mozikba kerülhet a Sin City várva-várt folytatása, a forgatásokat mindesetre megkezdték és egy bejegyzett premier dátummal is gazdagabbak lettünk idén. A visszatérő szereplőkön kivül olyan arcok is feltűnnek majd, mint Joseph Gordon-Levitt, Josh Brolin, Eva Green, Jeremy Piven és Ray Liotta. A filmben lesznek előzmény sztorik is hiszen Hartigan és Marv is újból tiszteletét teszi a bűn városában.

 

A film forgatásán készült fotó megtekintéséhez kattintsatok az alábbi linkre:
http://m.cdn.blog.hu/pr/premierfilmek/image/sin-city-2-josh-brolin-robert-rodriguez.jpg

 

The Better Angels

(amerikai bemutató: 2014. január 18.)

 

Terrence Malick produceri tevkenységével készülő feketefehér film Abraham Lincoln, amerikai elnök gyermekkorát meséli el. A film rendezőjét, A.J. Edwards-t a kritika egyhangúan a keblére ölelte és Malick méltó tanítványának tituáláták számos internetes cikkben.

 

A film előzettesét itt tekinthetitek meg:

The Double

(amerikai bemutató:

 

Richard Ayode idén második rendezésével jelentkezik, melyben egy olyan ember komikus történetét meséli el, akinek az életét a hasonmása nehezíti meg. A film főbb szereplői Jesse Eisenberg és Mia Wasikowska lesznek.

 

A treaser-t itt nézhetitek meg:

The Drop

(amerikai bemutató: 2014. szeptember 19.)

 

A korábban “Animal Rescue” címen futott filmben egy nagyratörő csaló kerül hatalmas pácba, miután egy gyilkosság szemtanúja lesz ráadűsul még egy pitbull kölyökkutya is eltűnik. Ez a mozi lesz a tavaly tragikus hirtelenséggel elhunyt James Gandolfini utolsó  filmje, mellette pedig olyan nevek tűnnek még fel, mint Tom  Hardy, Noomie Rapace és Matthias Schoenaerts.

 

A slamasztikába került Tom Hardy és a pittbull kutya:
http://1.bp.blogspot.com/-U0Ovs5ngPs8/UT9ErwLPw9I/AAAAAAAB26w/GDK06oelqW4/s1600/tom%2Bhardy%2Bpuppy.jpg

 

The Equalizer

(amerikai bemutató: 2014. szeptember 26.)

Antoine Fuqua legújabb akciófilmjében Danzel Wahsington egy önmagát nyugalmazó Black Ops elitkommandóst játszik. A bonyodalmak, akkor kezdődnek amikor a nyugdíjazásából kénytelen lesz visszatérni, hogy megmentse egy fiatal lány életét.

 

Az éppen relaxáló Washington promóképét az alábbi linken találjátok:
http://www.liveforfilms.com/wp-content/uploads/2013/12/The-Equalizer-Denzel-Washington.jpg

 

The Face of an Angel

(amerikai bemutató: a film még nem rendelkezik pontos premier dátummal)

 

Michael Winterbottom filmjében egy újságíró és egy dokumentumfilm rendező ered brutális emberöléssel vádolt nő nyomába. A filmben szerepel többek közt Daniel Brühl és Kate Beckinsale.

 

A film rövidke promóját itt nézhetitek meg:

 

The Hunger Games: Mockingjay-Part 1. ( Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott – 1. rész)

(amerikai bemutató: 2014. novemmber november 21.)

 

Az Éhezők Viadala is a záró darabjához érkezik idén. Jobban mondva annak első feléhez, hiszen a trilógiát lezáró könyvet két részletben küldik majd a mozikba. Röviden summázva Katniss Everdeen végleg a Kapitólium ellen folytatott ellenállás és lázadás szimbólumává válik. Az újoncok ltáborában köszönthetjük majd Julianne Moore-t, Sam Calfin-t, Natalie Dormer-t és Robert Knepper-t.

 

A film treaser plakátját aaz alábbi linken találjátok:
http://www.imdb.com/media/rm550033152/tt1951265?ref_=tt_ov_i

 

The Imitation Game

(amerikai bemutató: a film még nem rendelkezik pontos premier dátummal)

 

A második világháború idején játszódó, megtörtént eseményeken alapuló dráma a matematikus Alan Turning hőstettét meséli el, aki nagy szerepet játszott az enigma kódok megfejtésében. A főszerepben Benedict Cumberbatch-et láthatjuk, de olyan színészek is részt vesznek a történet elmesélésben, mint Keira Knightley, Matthew Goode, Mark Strong és Charles Dance.

 

A Turning-é átvedlett Cumberbatch-t az alábbi linken tekinthetitek meg:
http://www.aceshowbiz.com/images/news/benedict-cumberbatch-as-alan-turing-in-imitation-game.jpg

 

The Judge

(amerikai bemutató: 2014. október 10.)

 

Az anyja temetésére hazalátogató nagyvárosi védőügyvéd kénytelen lesz az édesapja védelmére kelni, akit bíró létére gyilkosággal vádolnak. A film főszereplői Robert Downey Jr. és Robert Duvall lesznek., mellettük pedig olyan neveket találhatunk még, mint Vera Farmiga, Vincent D’Onofrio és Melissa Leo. A filmet az “Ünneprontók Ünnepe”-nek a rendezője, David Dobkin, fogja levezényelni.

 

A film első promóképe:
http://4.bp.blogspot.com/-FmZozZyn1Rc/Uq5wEMHQDPI/AAAAAAAAABk/ekD3FNPieO8/s1600/The%2BJudge%2BMovie.jpg

 

The Raid 2.: Berandal

(amerikai bemutató: 2014. január 21.)

 

Az első rész eseményei után Rama nem pihen sokáig, hiszen eltökélt szándéka, hogy térdre kényszerítse a Jakarta-t megnyomorító szindikátust és a korruptságba fulladt rendőri szerveket. Ehhez azonban az alvilági pokol legmélyebb bugyraiba kell majd beépülnie.

 

A film  bemutatójához kattintsatok az alábbi linkre:

 

The Rover

(amerikai bemutató: a film még nem rendelkezik premier dátummal)

 

David Michod, a fantasztikus Animal Kingdom után újabb filmmel jelentkezik, a főszerepben Guy Pearce fog bosszút állni. Első egészestés filmjéhez hasonlóan ismét egy erős atmoszférával megáldott, brutalitásoktól sem tartózkodó kőkemény drámával lesz dolgunk.

 

A film bemutatójához katt a linkre:

 

The Zero Theorem

(amerikai bemutató: 2014. szeptember 26.)

 

Terry Gilliam legújabb remekművében Christoph Waltz nem kevesebbre válalkozik, mint hogy egy hacker bőrébe bújva keresse az emberi létezés értelmét.

 

A film bemutatttóját itt tudjátok megnézni: