Magunkról

“I don’t need interesting camera angles, I am interesting.”

(Charles Chaplin)

Chaplin egyik híres idézetében azt fejti ki, hogy ő maga az ami ’’érdekes’’, és nem pedig a plán, amely megörökíti őt. Ugyanakkor a filmek koronázatlan keménykalapos királya is egyetértene azzal, hogy a megfelelő kamera megtalálása elengedhetetlen kelléke a képalkotásnak. Legyél a mozgó-, vagy az álló kép szerelmese, nálunk garantáltan megtalálod azt, amit keresel.

Világunkban számtalan olyan érdekes téma rejtőzik, amely pusztán a megfelelő szemre vár, aki majd észreveszi és láthatóvá teszi őt az egész világ számára. A modernkori technológiáknak köszönhetően ez könnyen megvalósítható, és felvételeinket rögtön a széles közönség számára tudjuk elérhetővé tenni. A megfelelő filmes és fotós technika nélkül azonban ez a világ örökre egy feltáratlan kincs maradhat.

A Camera Rental csapata szeretne azok segítségére lenni, akik a megfelelő technikai apparátust keresik felvételeik elkészítéséhez. Folyamatosan bővülő kínálatunkban megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő kamerát, objektívet és egyéb kiegészítő felszerelést. Szükség esetén pedig munkatársaink szakmai tanácsokkal tudják ellátni Önt és stábját.

Tegyük közösen láthatóvá a világ rejtett kincseit!

Camera Rental csapata