Céljaink/filozófiánk

A CameraRental célja, hogy fotós és videós kollégáknak biztosítsunk kényelmes, gyors és rugalmas bérlési lehetőségeket. Filozófiánk, hogy segítsünk a legjobb megoldást megtalálni és a legjobb szolgáltatást nyújtani hogy a nap végén mindenki elégedett legyen.

A bérlés menete

Amennyiben kiválasztottad a bérelni kívánt eszközöket, ezt telefonon illetve e-mailben is tudod nekünk jelezni. Ezután mi ellenőrizzük, hogy a kért eszköz/eszközök elérhetőek-e a megadott időszakban, majd pontosítjuk az átvétel és a visszahozatal időpontját.
Az eszközök átvételekor, miután közösen ellenőriztük a bérelt eszközöket, írunk egy bérleti szerződést.

Mire van szükség a bérléshez

Bérléshez érvényes személyi okmányra (személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél) van szükség.

Árak/fizetés

A honlapon illetve az árlistában feltüntetett áraink nettó árak és nem tartalmazzák az ÁFA-t és egy napi bérlésre szólnak. A bérleti díjat készpénzzel és utalással is lehet fizetni.

Bérleti időtartam

Feltüntetett áraink egy napi bérlésre vonatkoznak, természetesen lehetőség van hosszabb távú bérlésre is (5+ nap) ehhez egyedi ajánlatot telefonon illetve személyesen tudunk adni.

Átvétel/visszahozatal

A bérelt eszközök átvételére és leadására az irodánkban van lehetőség nyitvatartási időben. Amennyiben ez a honlapon is feltüntetett nyitvatartási időtől eltérően lenne azt mindenképpen előtte egyeztetjük.

Sérülés/meghibásodás

A bérlés időtartama alatt a bérlő tartozik felelősséggel az eszközben bekövetkezett károkért, amennyiben nem garanciális hiba történt.

Tesztelés/tanácsadás

Van lehetőség tesztelésre is nálunk, de ebben az esetben mindenképpen érdemes telefonon illetve e-mailben egyeztetni.
Amennyiben nem vagy biztos, hogy az adott feladathoz mi lenne a legoptimálisabb eszköz tanácsot adunk a megfelelő eszköz kiválasztásához.

Eszközök

Az árlistánkat folyamatosan frissítjük, amint új eszközök lesznek elérhetőek kínálatunkban, illetve ha valami kikerül a kínálatunkból.
Amennyiben a keresett eszköz nem található nálunk, akkor egyeztetés után megpróbáljuk a kért eszközt beszerezni, így biztosítva a kényelmet.

map-element-top